Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Lindorff’s business model wordt accuraat weergegeven door de personality van ons merk: ‘The tough love helper’. De nadruk ligt hier op de helpende rol. Dit omdat ons werk niet enkel bestaat uit het innen van gelden, maar juist gericht is op het helpen van zowel onze klanten als hun klanten in achterstand in het behouden van een financieel gezond bestaan. Dit betekent dat wij ons richten op de lange termijn en ons best te zullen doen om eenzelfde succesvolle lange termijnrelatie met u aan te gaan.
Lindorffer
We zijn er trots op onze klanten incasso van wereldklasse aan te kunnen bieden.

We zijn al meer dan 100 jaar actief in deze business. Door de combinatie met Intrum Justitia vormen wij Europaas leidende dienstverlener of het gebied van credit management services. Dit hebben wij weten te bereiken door onze ogen altijd op de klant te richten, terwijl wij onze diensten en kennis continu aanpasten aan de veranderende technologie en politiek. Dit alles om er zeker van te zijn dat wij de eerste vraag van onze klanten kunnen beantwoorden: hoe kan u mij helpen?

Dit is hoe wij helpen:

Lindorffer

Informatie services

Kennis staat aan de basis van iedere goede beslissing. Lindorff maakt gebruik van geavanceerde data analyses in combinatie met meer dan 100 jaar aan opgebouwde ervaring om haar klanten te helpen met het creëren van nauwkeurige interpretaties van klantprofielen. Dit zorgt ervoor dat beslissingen met betrekking tot leningen of achterafbetalingen te allen tijde gebaseerd zijn op feiten. Bovendien biedt ons Europese bereik ons ​​de mogelijkheid om advies te geven over zowel nationale als pan-Europese wetgeving


Payment services

We hebben onze klanten van de meest actuele betaaldiensten voorzien sinds de gold standard. Vandaag de dag, met het spectrum van valuta dat varieert van harde cash tot digitale bitcoins, zijn financiële transacties meer gefragmenteerd, ingewikkeld en spannender dan ooit. Ongeacht welke valuta of betaalmethode u de voorkeur geeft, kunt u er zeker van zijn dat u het beste advies van Lindorff zal krijgen.

Lindorffer

Lindorffer

Facturatie

Ironisch genoeg is het betaald krijgen van een factuur een van de moeilijkste onderdelen van de business. Het vereist een facturatieproces, sales ledger management, factuurlogistiek en gerelateerde klantenservicefuncties. Met andere woorden: tenzij credit management uw core business is, kunt u beter uw resources anders inzetten.

Wij helpen onze klanten door middel van geavanceerde facturatie oplossingen zonder dat wij zullen nalaten te investeren in systemen of andere kostbare infrastructuur. Dit biedt onze klanten de mogelijkheid om de vrijgekomen resources te besteden aan hun core business.


Incasso

Laten we eerlijk zijn: het incasseren van onbetaalde rekeningen en schulden is een vervelende en tijdrovende bezigheid. Het vraagt zowel om middelen als tijd die u waarschijnlijk niet heeft. Als u ons hiervoor zorg laat dragen krijgt u niet alleen een professionele, betrouwbare en kostenefficiënte wijze van incasseren, maar kunt u er ook van uit gaan dat het op een manier plaatsvindt die positief zal zijn voor uw reputatie en het vertrouwen. Immers, de meeste klanten in achterstand zijn er niet op uit om u te bedriegen - ze hebben alleen hulp nodig om hun verplichtingen na te komen.

Lindorffer

Lindorffer

Overnemen van uw (non performing) portfolio’s

Het herstellen van schulden kan lang duren. Gedurende deze tijd is de schuld een balanspost die het totale resultaat negatief beïnvloedt en in bepaalde gevallen een hele organisatie kan verlammen.

Lindorff heeft sinds 1992 schuldportefeuilles gekocht en heeft toegang tot aanzienlijke financieringslijnen. We voeren een grondige analyse uit van de inhoud van de portefeuille en verwachte toekomstige betalingen, verzorgen de aankoop, het beheer en het incasseren van non performing portfolio’s. Op deze manier kunnen we de klant de kans bieden om zich te richten op het creëren van waarde in hun core business.