Lindorff en Intrum Justitia gaan samen verder

Vanaf 27 juni gaan Lindorff en Intrum Justitia samen verder als de grootste credit management organisatie ter wereld.

Op 12 juni keurde de Europese Commissie de fusie van Lindorff en Intrum Justitia goed en op 27 juni is de transactie afgerond. Vanaf deze dag zijn wij volgens de wet één entiteit. Later dit jaar zullen we ook als één bedrijf beginnen te opereren.

Intrum Justitia en Lindorff delen de amibitie om de betrouwbare markteleider en innoverende partij van de industrie te zijn.

We zorgen ervoor dat bedrijven betaald krijgen voor geleverde goederen en diensten, en helpen consumenten en bedrijven zich aan hun verplichtingen te houden. Zo willen we bijdragen aan een stabiele economie. Beide bedrijven hebben initiatieven ontplooid om de manier van zakendoen in onze branche te vernieuwen, met de nadruk op naleving en eerlijke, respectvolle incasso. Ons gezamenlijke team zal bestaan uit meer dan 7800 professionele, toegewijde en attente medewerkers in heel Europa.

We zijn hard bezig onze activiteiten te combineren om echt onder één naam te opereren en als één organisatie klaar te staan voor onze klanten. Maar tot we verder in het integratieproces zitten, blijven we actief onder onze eigen namen: Lindorff en Intrum Justitia.

Voor u als bestaande klant van Lindorff of Intrum Justitia zijn er vooralsnog geen veranderingen in de onze service of communicatiekanalen.


Ik heb een openstaande schuld bij Lindorff

Ik heb een openstaande schuld bij Lindorff

Er zijn vooralsnog geen veranderingen in onze service of communicatiekanalen. Als u een openstaande schuld aan Lindorff hebt, kunt u nog steeds Lindorff24 gebruiken of contact opnemen met onze klantenservice om samen naar een oplossing te zoeken- Meer lezen

Ik ben een opdrachtgever van Lindorff

Ik ben een opdrachtgever van Lindorff

Als opdrachtgever van Lindorff kunt u de vertrouwde communicatiekanalen en klantenportals blijven gebruiken. We horen graag van u. Meer lezen