Privacybeleid

Middels dit privacybeleid informeren we u over het gebruik van uw persoonlijke gegevens, die worden verzameld tijdens uw bezoek aan een van onze websites.

Privacybeleid

Middels dit privacybeleid informeren we u over het gebruik van uw persoonlijke gegevens, die worden verzameld tijdens uw bezoek aan een van onze websites.

Uw persoonlijke gegevens worden uiteindelijk beheerd door Lindorff Group, een bedrijf geregistreerd in Noorwegen.

Een van de doelen van onze website is u te informeren over wie wij zijn en wat wij doen. Om onze diensten verder te optimaliseren en u beter van dienst te kunnen zijn en beter te kunnen informeren, verzamelen en gebruiken we persoonlijke informatie (zoals naam, adres, telefoonnummer en e-mail). Deze informatie halen wij uit de door u ingevulde formulieren die wij op onze websites aanbieden. We gebruiken uw persoonlijke gegevens om:

-  Te reageren op vragen en/of verzoeken die u hebt ingediend

- Onze rechten en plichten uit te voeren en te vervullen met betrekking tot een overeenkomst die u met ons of met onze klanten hebt gesloten;

- Te anticiperen op problemen met betrekking tot aan u geleverde diensten zodat we deze (vooraf) kunnen oplossen;- Producten of diensten ontwikkelen die kunnen voorzien in uw behoeften;

- Direct marketing doeleinden.

Uiteraard respecteren we uw privacy en gebruiken we uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor doeleinden waarvan u op de hoogte bent. Indien nodig zullen wij uw toestemming vragen voor het gebruik maken van uw persoonsgegevens. Lindorff gebruikt de informatie die wij via onze website verzamelen daarnaast voor statistische doeleinden en onderzoek, maar dan uitsluitend in geanonimiseerde vorm.

Privacy Statement consumenten en bedrijven in achterstand

Wij kunnen onze bedrijfsvoering niet uitoefenen zonder bepaalde persoonsgegevens van u te verwerken. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) heeft een meldingsplicht. Deze verplichting wil zeggen dat in principe alle verwerkingen van persoonlijke gegevens (Persoonsgegevens) aangemeld moeten worden bij de Autoriteit  Persoonsgegevens. De Autoriteit Persoonsgegevens houdt een openbaar register bij waarin alle (wijzigingen van de) verwerkingen staan, samen met een aantal kenmerken van die verwerkingen zoals het doel of de doeleinden, het soort betrokkenen, de categorieën van gegevens. Het openbaar register van de Autoriteit Persoonsgegevens vindt u via de website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/. 

Lindorff neemt ten behoeve van haar interne credit management doeleinden credit data diensten af van Experian Nederland B.V., gevestigd te Den Haag.

Het gegevensbestand van Lindorff is geregistreerd onder: Lindorff B.V. meldingsnummer: 1032151

Om alle betrokkenen zo goed en volledig mogelijk te informeren over de doelen waarvoor Lindorff gegevens verwerkt, heeft Lindorff haar Privacy beleid opgenomen in een Privacy Statement. Dit Privacy Statement is van toepassing op alle diensten van Lindorff.

> Download hier het Privacy Statement


Cookiebeleid

Net als de meeste interactieve websites, maken wij gebruik van cookies om u te voorzien van een betere service,  beter te begrijpen wie u bent en ervoor te zorgen dat wij u op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn.  Daarnaast gebruiken wij cookies om onze website(s) goed te monitoren en  de inhoud verder te optimaliseren.  Door het bezoeken van onze websites accepteert  u dat wij uw persoonlijke gegevens gebruiken voor die doeleinden.

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Lindorff gebruikt deze cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Deze Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.

 

U kunt ervoor kiezen om de cookies te weigeren of te blokkeren door het veranderen van de instellingen van uw browser - zie de Help-functie in uw browser voor meer informatie.


Algemene voorwaarden

Deze website, evenals de inhoud ervan en de selectie en bewerking van de inhoud van elke afzonderlijke pagina of van de verzameling van pagina's, zijn volledig in eigendom van Lindorff.

Door www.lindorff.com te openen en gebruiken, gaat u akkoord met de volgende algemene voorwaarden:

Deze website, evenals de inhoud, de selectie, en de bewerking van de inhoud van elke afzonderlijke pagina of van de verzameling van pagina's, zijn volledig in eigendom van Lindorff.

Alle rechten voorbehouden.

U mag fragmenten van Lindorff’s website uitsluitend op uw computer opslaan en afdrukken voor eigen (niet-commercieel) gebruik.

U mag kleine fragmenten van onze website gebruiken en verspreiden om direct naar pagina's te verwijzen of in online zoekmachines ernaar te verwijzen.

Elke andere vorm van gebruik, reproductie, vertaling, aanpassing, bewerking, wijziging, verspreiding of opslag van deze site in welke vorm dan ook zonder voorafgaand aan schriftelijke toestemming van Lindorff is verboden.

We doen ons best alleen nauwkeurige en actuele informatie weer te geven, maar accepteren geen enkele juridische verantwoordelijkheid voor enige fouten, weglatingen of misleidende verklaringen, noch voor de gevolgen van enige actie die is genomen naar aanleiding van de inhoud van deze site.

Verder wijzen wij alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid af voor de inhoud en het beleid rond gegevensbescherming van enige website waarnaar wij verwijzen.

Wijzigingen in dit beleid: substantiële wijzigingen in de gebruiksvoorwaarden van deze website worden op deze pagina gepubliceerd. Neem ons privacybeleid regelmatig door.


Privacy Statement

Wij kunnen onze bedrijfsvoering niet uitoefenen zonder persoonsgegevens te verwerken. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) kent een meldingsplicht. Deze verplichting wil zeggen dat verwerkingen van persoonlijke gegevens (Persoonsgegevens) aangemeld moeten worden bij het College bescherming persoonsgegevens (Cbp). Het Cbp houdt een openbaar register bij waarin alle verwerkingen staan, samen met een aantal kenmerken van die verwerkingen zoals het doel of de doeleinden, het soort betrokkenen, de categorieën van gegevens. Het openbaar register van het Cbp vindt u via de website: www.cbpweb.nl.  Het gegevensbestand van Lindorff is geregistreerd onder: Lindorff B.V. meldingsnummer: 1032151

Lindorff neemt ten behoeve van haar interne credit management doeleinden credit data diensten af van Experian Nederland B.V., gevestigd te Den Haag.

> Download hier het Privacy Statement