Werken bij Lindorff

Werken bij Lindorff betekent mensen helpen. Door de combinatie met Intrum Justitia hebben wij nu 8.000 medewerkers in 23 landen en zijn hiermee de grootste wereldwijde aanbieder van credit management services. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe talenten.

Dit is Lindorff

Er zijn veel verschillende soorten zakelijke partners. Lindorff wil een kennispartner voor haar opdrachtgevers zijn, een partij die waarde toevoegt. Dit realiseren wij door organisaties te beschermen tegen reputatieschade, mogelijke verliezen en direct of indirect bij te dragen aan beter resultaat. Als partner voor haar opdrachtgevers is het voor ons van belang steeds vernieuwende en effectievere manieren te vinden of ontwikkelen om in contact te komen met consumenten.

Als één van Europa’s toonaangevende partners voor de servicing van non-performing portefeuilles verwachten we een hoog niveau van service en van onszelf. Dit betekent dat we continu bezig zijn met de ontwikkeling van onze medewerkers en het innoveren van onze oplossingen. Lindorff benadert uw klanten op een professionele wijze en zorgt er voor dat u uw achterstallige gelden ontvangt, zodat u zich weer op uw core business kan focussen. De verantwoordelijkheid ligt bij ons, de waarde blijft van u!

Op 27 juni 2017 is Lindorff gecombineerd met Intrum Justitia om zo de toonaangevende leverancier op het gebied van credit management services te vormen. Lindorff is opgericht in 1898 en biedt facturatie-, betalings- en incassodiensten aan alsmede de aankoop van schuldenportefeuilles. Intrum Justitia werd opgericht in 1923 en biedt diverse diensten aan, waaronder de aankoop van vorderingen, die zijn ontworpen om de cash flow en de winstgevendheid van haar klanten meetbaar te verbeteren. Intrum Justitia en Lindorff zijn samen actief binnen 23 landen door heel Europa. Dit met een team van ongeveer 8.000 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor een gezonde economie. Het gecombineerde bedrijf had in de twaalf maanden voor eind maart 2017 een omzet van 12,9 miljard SEK. Haar hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm, Zweden. Intrum Justitia AB is genoteerd op Nasdaq Stockholm. Voor meer informatie, bezoek www.intrum.com of www.lindorff.com.

Als een van de meest innovatieve en snelst groeiende bedrijven in onze branche hebben we een heldere ambitie: We zorgen ervoor dat onze klanten zich weer kunnen richten op hun core business.

Wij doen waar wij goed in zijn, namelijk ‘het veilig stellen en verbeteren van het werkkapitaal van onze klanten’.

We bewerkstelligen dit door bepaalde processen van de opdrachtgevers over te nemen en/of vorderingen van de opdrachtgevers te kopen.


Welke werkmentaliteit delen onze medewerkers?

Wij hebben passie voor de diensten en service die we leveren en verwachten altijd de beste oplossing te vinden. Ons streven is om een positief verschil te maken voor onze klanten, hun klanten en onze medewerkers. Werken voor Lindorff betekent werken in een unieke werkomgeving, het aan durven gaan van uitdagingen en het aangrijpen van kansen. We zijn een toonaangevende innovatieve organisatie met ambitie en zijn van plan dat te blijven! Als jij wilt groeien en jezelf wilt uitdagen, zou Lindorff de plek voor je kunnen zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden? Check de openstaande vacatures of schrijf een open sollicitatie. 

Interesse in werken bij Lindorff? Bekijk alle vacatures binnen de Lindorff Group op LinkedIn.

"Als jij wilt groeien en jezelf wilt uitdagen, zou Lindorff de plek voor je kunnen zijn!"

- Saskia Beumer, Director HR

Lees hier meer over ons beloningsbeleid.

Maak kennis met onze Lindorffers

Marcel ter Stege
Marcel ter Stege, Senior Data Analyst
Haatim Gafki
Haatim Gafki, Specialist Legal Corporate
Wilfred Hoekstra
Wilfred Hoekstra, System Developer